søndag den 8. april 2012

Kanelkage a la Amstrup

I dag var jeg sammen med familien på min fars side, til vores årlige "påske-komsammen". Der blev trillet påskeæg og spist en masse dejlig mad, og jeg havde bl.a. bagt nedenstående kage - bare lige en halv portion, fordi jeg godt vidste, at folk nok ikke lige ville være sultne efter frokosten.

Sofie (min fætter Torbens søde datter) spurgte efter opskriften, og den deler jeg selvfølgelig gerne med både hende og alle andre. Så her er den!! Go' fornøjelse Sofie :o)


Kanelkage
(1 bradepande)

DEJ:
190 gram smeltet, afkølet margarine (evt. flydende)
600 gram sukker
600 gram mel
6 tsk. natron
7,5 dl. kærnemælk
6 tsk. kanel

Piskes sammen i skål - kommes i bradepande og bages i ca. 30-40 minutter v/200 grader.

GLASUR:
75 gram margarine
375 gram flormelis
3 tsk. vanillesukker
½ spsk. kakao
6 spsk. færdig kaffe
Glasuren piskes sammen og fordeles over den afkølede kage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar