
En tur i Bilka gav mig dog blod på tanden igen, da de havde friske blåbær på tilbud. De røg i indkøbskurven, og hjem foran computeren, for at lede efter en opskrift. Jeg fandt en på kogebogen.dk, som jeg modificerede en smule. Og NØJ hvor smagte de bare godt...
Her er den modificerede opskrift:

Blåbærmuffins
200 gram friske blåbær
1 æg
150 gram sukker
2 tsk vanillesukker
8 spsk rapsolie
1,5 dl kærnemælk3 tsk bagepulver
250 gram hvedemel
1 æg
150 gram sukker
2 tsk vanillesukker
8 spsk rapsolie
1,5 dl kærnemælk3 tsk bagepulver
250 gram hvedemel
Forvarm ovnen til 180 grader (almindelig ovn).
Skyl bærrene, og lad dem dryppe godt af.Pisk ægget i en røreskål, tilsæt sukker, vanillesukker, olie og kærnemælk, og pisk videre.
Bland hvedemel og bagepulver i dejen, og pisk videre.
Til sidst vendes blåbær forsigtigt i dejen.
Fyld muffinsformene (cirka 12 stk) – sæt dem gerne i en muffinplade – og bag dem i cirka 20-25 minutter. Sluk for ovnen, og lad dem hvile et øjeblik, før de tages ud og køles ned.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar