lørdag den 17. marts 2012

Spaghetti Carbonara (4 pers)

Normalt plejer vi at bruge Knorrs færdigpakke, når vi vil have Spaghetti Carbonara.  Vi elsker begge to retten, og Knorr laver den rigtig godt. Derudover er det dejligt nemt altid at have en pakke stående, til når man ikke lige har noget i køleskabet. Men det ER jo slet ikke så svært at lave selv, og i går tog jeg mig sammen til at forsøge mig med "den ægte vare".

Jeg kiggede i flere opskrifter, og blev enig med mig selv om, at hvis jeg nu kombinerede lidt fra dem allesammen, så kunne det måske godt gå hen og blive "rigtigt" (a la Knorr).

Resultatet smagte ganske fortrinligt, og selv manden syntes det var helt på linje med Knorrs færdigret. Den kunne dog godt være en smule mere "fedtet" i det, så jeg har rettet nedenstående opskrift en smule til, i forhold til den "opskrift" jeg brugte i går.


Spaghetti Carbonara

500 gram spaghetti
300 gram bacon (vi kan rigtig godt li' bacon!)
4 dl fløde (brugte en blanding af piskefløde og kaffefløde)
4 æg (1 per person)
150 gram revet parmesanost
salt/peber
revet muskatnød
lidt revet parmesanost til pynt

Kog spaghetti i rigeligt, letsaltet vand. Steg bacon på stegepande, og hæld fedtet fra.
Kom fløde, æg, parmesanost og krydderier i en skål. Pisk grundigt med piskeris.
Tilsæt bacon i blandingen.
Hæld vandet fra spaghettien, og tilsæt bacon/ost/æggeblandingen.
Varm retten op i nogle minutter (ikke for varmt), og server straks, evt. pyntet med parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar